najbolji restorani
The best restaurants in Dubrovnik
Dubrovnik je mjesto savršene harmonije, gdje ukusna hrana, izvrsna vina i besprijekorna usluga, zajedno sa stilskim i elegantnim ambijentom, stvaraju nevjerojatan doživljaj blagovanja.

RESTORAN DUBROVNIK

Restoran Dubrovnik, koji se nalazi na izvrsnom mjestu, nekoliko minuta udaljen od glavne ulice Stradun, na prekrasnoj autentičnoj terasi okruženoj dubrovačkim veličanstvenim palačama, savršeno je mjesto za okrunjenje vašeg dubrovačkog blagovaonice.

Njihov je kuhar mladi entuzijast koji dekonstruira tradicionalna mediteranska jela i rekonstruira ih u raj za vaše okusne pupoljke, koristeći samo svježe organske sastojke.

Restoran Dubrovnik je mjesto kakvo nema nitko i s pravom ima reputaciju kao „nešto drugo“, nešto što nikako ne smijete propustiti, pogotovo ako ste gurman u potrazi za novim uzbudljivim okusima. Jelovnik za kušanje? posebno poziva.

RESTORAN SEZAM

Uzbudljivo, inovativno i oduzimaju dah ukusno, bilo bi najbliže opisivanju riječi jelima proizvedenim u sezamu.

Djelujući više od dva desetljeća, ovaj obiteljski restoran diskretno smješten na gomili, samo kratka, lagana šetnja do starog grada, jedno je od rijetkih veteranskih mjesta u gradu, s opuštenom atmosferom, elegantnom, ali opuštenom pivnicom interijer i ljubazno osoblje koje vas dočekuje s toplim osmijehom.

Blagovaonica se širi na šarmantnu natkrivenu terasu s pogledom na glavnu cestu idealnu za ugodno ljetovanje. Glavni sezam u sezamu stavlja se na hranu i pripremu. Vlasnik i kuhar, marina? Ibert ercegovi ?, nositelj velikog diplome kordon plave boje, ne pravi kompromise kada je u pitanju umije? E kuhanja. Njena kuhinja postavlja koje sastojke i stilove kuhanja smatra intrigantnima i vrijednima da ih ponudi svojim gostima.

ŠPAGETERIJA TONI

Šarmantni talijanski restoran u Dubrovniku.

Ovaj šarmantni restorančić prva je špageterija koja se otvorila u Dubrovniku prije više od 15 godina i od tada je omiljeno talijansko jelo i za domaće i za turiste.

Atmosfera je ležerna i prijateljska, sa? Dnevnom sobom? vrsta osjećaja, interijer je uređen kako bi se gosti osjećali opušteno i ugodno, a ako imate kuhara Tonišanija? ne samo kuhanje, već vrlo često i sam pozdrav gostiju, čini da se cjelina osjeća kao dnevni boravak? napor stvarniji.

Ne samo da Spaghetteria Toni nudi veliku raznolikost tipičnih talijanskih jela poput domaće tjestenine i njoka, već i druge tipične mediteranske delicije poput kalamara s ribe na žaru, dobar izbor antipašta i salata, ukusne slastice i izvrsnu vinsku kartu.

Adresa: Nikole Bo? Idarevi? A 14, Stari grad

Back to top of page