O nama
Zašto hotel Dubrovnik
O Hotelu Dubrovnik
Kupci mogu zaboraviti što ste im rekli, ali nikada neće zaboraviti kako ste se osjećali zbog njih.

Stil hotela i ambijent

Hotel Dubrovnik elegantno je namješten drvenim dekorom koji stvara ugodan i ugodan ambijent. Udobne klimatizirane sobe imaju moderne sadržaje, vrtlog i besplatni Wi-Fi. Gosti mogu uživati u šalici kave u baru ili se prepustiti širokom izboru svježih i ukusnih ribljih specijaliteta na prekrasnoj terasi restorana Dubrovnik.

Posebnosti hotela

The elegant board and à la carte restaurant offers a variety of local and international meat and fish specialties, and an extensive wine list. Privatno parkiralište dostupno je uz prethodnu rezervaciju.

Why guests choose Hotel Dubrovnik?

Hotel Dubrovnik smješten je u Dubrovniku, u lijepom zaljevu Lapad, samo 3 km od povijesne jezgre grada s vrlo dobrim lokalnim autobusnim linijama. Hotel nudi 22 luksuzno opremljene sobe i 4 apartmana, restoran, aperitiv bar i besplatan Wi-Fi internet priključak.

Sve sobe imaju: klima uređaj, balkon, tuš / kadu, radio, TV SAT i mini bar.

U blizini hotela nalazi se pješčana plaža, teniski tereni i slikovite uličice.
Moguće je organizirati izlete na Elafitske otoke, Cavtat i svetište M.

Hotel je smješten u Dubrovniku, na šumovitom poluotoku Lapad, u blizini najljepšeg gradskog šetališta, lijepe pješčane plaže, teniskih terena i ostalih turističkih sadržaja. Udaljen je 3 km od povijesne jezgre grada s vrlo dobrim lokalnim autobusnim linijama.

Hotel ima 22 sobe i 4 apartmana, recepciju, TV sobu, caffe bar, besplatan Wi-Fi internet priključak, posluga u sobu (7-22 h), parkirno mjesto, restoran s otvorenom terasom nudi bogat izbor hrane. U blizini restorana nalazi se slastičarnica.

Svaka soba je namještena u kombinaciji klasičnog i modernog stila, a svaka ima klimu i mini bar, SAT TV, telefon, internet, sušilo za kosu itd.

Elegantni pansionski i a la carte restoran nude razne domaće i međunarodne specijalitete od mesa i ribe, a vinska karta nesumnjivo će ispuniti vaša očekivanja. Caffe Bar nudi domaća i strana pića, osvježenja i koktele.

Privatno parkiralište dostupno je u blizini (potrebna je rezervacija).

U neposrednoj blizini hotela nalaze se: teniski tereni, vodeni sportovi, odbojka na pijesku, glazbene atrakcije, suvenirnica / suvenirnica, najam skutera, dječje igralište i bogata ponuda izleta brodom i autobusom.

Elafitski otoci očaravaju. Blagoslovljeni bujnom šumom i bijelim, stjenovitim izdancima koji pojačavaju duboke plave i zelene površine Jadrana, nećete htjeti otići! Krstarenje oko otoka? brojne uvale, skrivene uvale, plaže i ribarska mjesta, s dovoljno mogućnosti za sunčanje i kupanje / ronjenje s maskom u kristalno čistim vodama.

Back to top of page